Albérlet Székesfehérvár városában

Albérlet - Székesfehérvár - Prohászka út belváros felöli része

székesfehérvári albérlet kép
székesfehérvári albérlet kép
székesfehérvári albérlet kép
székesfehérvári albérlet kép
székesfehérvári albérlet kép
székesfehérvári albérlet kép
székesfehérvári albérlet kép
székesfehérvári albérlet kép

Üzenet a hirdetőnek

Albérlet típusalakás
Cím (utca, házszám)Prohászka út belváros felöli része
Irányítószám8000
Alapterület (négyzetméter)35
Ár (HUF)100 000
Emelet2
Szobák száma2
Erkély
Ingatlan típustégla építésű
Fűtés típusegyéb
Berendezésbútorozaltan
Parkolási lehetőségudvari
Rezsi (HUF)7420
Kaució (hónap)2
Telefonszám06204263929
Hirdetés szövegeElege van a lepusztult albérletek látványától? Bérelje ki felújított lakásunkat és érezze jól magát nálunk!

Kiadó Székesfehérváron a Prohászka út belvárosi felén, tégla épületben, teljesen felújított 35 m2-es amerikai konyhás lakás, önmagára és a környezetére igényes egyedülálló személy vagy pár részére. ( Maximum 2 fő! Három vagy több fő részére a lakás, méretéből következően nem kiadó! )

A lakás könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel is. ABC, posta, étterem, büfé, konditerem, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, vasútállomás a lakás közelében elérhetőek. Autóval való parkolás a ház hátsó udvarán lévő parkolóban lehetséges.

A lakás 2. emeleti. Amerikai konyhás nappaliból, hálószobából, előszobából, különálló wc-ből valamint fürdőszobából áll.
A lakás klimatizált, egyedileg szabályozható fűtésű: elektromos konvektor, hűtésre és fűtésre is alkalmas klíma (-22 C-ig), a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor van felszerelve. A meleg víz előállítás villanybojlerrel történik. Takarékos energiaellátás érdekében az elektromos hálózat rendelkezik vezérelt árammal is. ( régen "éjszakai áramnak" nevezték )Így a fűtés és a meleg víz ellátás a normál hálózati áramnál olcsóbban üzemeltethető vezérelt elektromos árammal.

A lakás frissen átalakított és felújított: új műanyag nyílászárók, szigetelt üvegezéssel, szúnyoghálók, redőnyök, hőszigetelő ajtó, minden felületen új burkolatok, teljesen új vízvezetékek valamint épületgépészeti elemek, új elektromos hálózat, új felszerelési tárgyak, új konyhabútor és beltéri ajtók
A lakás rendelkezik riasztó készülékkel.

Háziállat tartása (cica, kutyus, süni, görény, nyuszi...) és dohányzás (beleértve e-cigaretta, vízipipa...) nem engedélyezett.

Bérleti díj: 100.000 Ft / hó + rezsi (alacsony közös költség 7.420 Ft/hó)A bérleti díjról mindig számlát adunk! Ezért a lakás előzetes egyeztetéssel, irodának is kiadó.
A lakás 2 havi kaucióval, közjegyző előtti szerződéskötéssel azonnal költözhető.

Lakás weboldala: http://kiado-alberlet-szekesfehervar.webnode.hu

A lakás bármikor megtekinthető, érdeklődni lehet 06 20 426 3929 telefonon.